Giv slip på dig selv.
Undslip den sorte sky, der omgiver dig.
Så vil du se dit eget lys
stråle som fuldmånen.

Rumi           

Terapi

ormålet med ethvert terapiforløb er at etablere kontakt til ens kvaliteter med henblik på at skabe ligevægt og glæde.

Det indebærer konfrontationer med det, der står i vejen som f.eks. stress, angst, depression, mindreværd, ensomhed, ikke at kunne finde sit ståsted i livet, relationsproblemer.

I terapien er det muligt at lære at komme i kontakt med hjertet og kommunikere herudfra. Få erfaring med ikke at lukke af overfor sig selv, men etablere en medfølende og venlig forbindelse til sig selv.

Nænsomhed, venlighed, tålmodighed og åbenhed er det, du kan forvente at møde hér. I ethvert terapeutisk forløb er det afgørende, at tillid er en vigtig ingrediens, og du kan efter vores første møde, mærke efter om dette er det rigtige sted for dig.

Terapi er et vigtigt værktøj til at forøge din livsglæde og tilfredshed. Formen vil generelt være samtaleterapi.

Endvidere kan der indgå musikrejser GIM (Guided Imagery and Music), hvis du ønsker det.
GIM er en måde at nærme sig og løse de problemer, du måtte have. Ved hjælp af nøje udvalgt klassisk musik er det muligt at kontakte både problemområder såvel som ressourcer i det ubevidste på en kreativ og konstruktiv måde. Man kalder det at rejse til musik.

Musikrejserne gør det muligt at åbne op til de områder, som måske har været lukkede eller utilgængelige i lang tid. Fortrængte følelser kan bliver begravet dybt nede eller der er lagt låg på, fordi det kan være for smertefuldt at mærke. Musikken hjælper til på en blid måde at åbne op, så det bliver muligt at se lidelsen i øjnene, mærke den og dermed transformere den.

Musikrejserne baner også vejen til kvalitetsområderne og kan styrke forbindelsen til ens fundament og styrke. Det bliver muligt, at mærke hvem jeg virkelig er og kunne stå ved det. Det kan være en stor hjælp til at finde retningen, og det der er betydningsfuldt i livet. Du kan læse mere om metoden her.

Guided Imagery and Music GIM

 

The Bonny Method of Guided Imagery and Music (GIM) er en psykoterapeutisk metode, hvor musikoplevelsen står i centrum.

Musikken som anvendes er specielt udvalgte stykker klassisk musik, som støtter og aktiverer indre oplevelser som følelser, billeder, kropsfornemmelser, tanker og erindringer.

Arbejdet i GIM-terapien udspiller sig på flere forskellige bevidsthedsplaner og giver mulighed for ændring af fastlåste reaktionsmønstre, øget selvforståelse og spirituelle oplevelser og indsigter.